Kettulapaset vauvalle

Olen jotenkin hullaantunut kettuihin. Tein Saksassa ollessani kolmet kettulapaset, ja tämä postaus onkin muuten yksi blogin luetumpien kärjessä. Muitakin siis kiinnostavat nämä söpöt ketut :) En oikein edes muista, mistä sain päähäni lähteä kettu-teemaa toteuttamaan, onhan sitä muitakin eläimiä jotka varsin sujuvasti siirtyisivät tumppuihin ja sukkiin. Ainakin pesukarhuja ja possuja olen nähnyt ja ne ovat kyllä aika valloittavia myös.

Kerroinkin aiemmin jo Cherrybeben puolella, että en ole ehtinyt vielä kutoa vauvalle mitään! Nyt on kuitenkin sentään edes jotain pikkuiselle tehtynä ♥ Halusin, että sairaalasta kotiinlähtövaatteisiin tulee jotain minun itse tekemääni. Saapi nähdä, ehdinkö vielä kietaista sukat vai mennäänkö jommankumman mummon sukilla. Varmaan parempi tehdä itse, ettei tule tappelua.. ;)

Ehdin esitellä toisen näistä tumpuista jo Instagramissa, mutta nyt vasta ovat molemmat vauvan kettulapaset valmiina. Ovathan nämä nyt ihan kuolettavan söpöt, eikö vain?

Vauvan kettulapaset, kettulapaset vauvalleVauvan kettulapaset, kettulapaset vauvalleIMG_8910

Kettulapaset vauvalle 

Lanka: 7 Veljestä oranssi ja valkoinen+musta

Silmukoita: 28

Puikot: 3.0

15 krs 1o, 1 n, sitten 12 krs sileää, vaihda valkoinen lanka ja ala samantien kaventaa 1 s joka 2. puikon lopussa. Päättele, kun puikoilla on yhteensä 8 s. Silmukoi ”nenänvarsi” oranssilla, silmät ja nenä mustalla langalla vapaalla kädellä. Virkkaa korvat 3.0 koukulla, 4 ks alussa. Kiinnitä korvat neulalla ja hännäksi jääneellä oranssilla langalla.

7 Veljestä- langan ihanan kirkkaasta oranssista tulee tosi hyvät vauvan kettulapaset. Ehkä langan väri oli alunperin se innoittaja? Vähän ohuemmastakin langasta vauvan ensitumput toimisivat hyvin, mutta tämä sattui olemaan lankakorin pohjalla. Nyt tuo kerä alkaa olla niin lopussa, että kaavailemiani sukkia ei ainakaan tästä langasta kyllä saa. Jostain muusta sitten :)

-Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s