Viimeinen vapaa viikonloppu…

…Ennen kuin koulu taas alkaa. Voi moro, että tähän lomailuun voi sitten tottua! Ei ole sitten YHTÄÄN ikävä koulunpenkille… Mutta eiköhän se siitä taas, kun pääsee alkuun. Lukujärjestys tulevalle 3,5 kk:lle  on aika tiukka ja täysi, paljon pitkiä päiviä (ja iltoja) tiedossa. Toisaalta olen jotenkin innoissani siitä, että saan taas kartuttaa hyvän potin opintopisteitä tänä keväänä. Jotenkin viimeisen vuoden aikana on kovasti olleet ajatukset jo siinä, että tässä lähivuosina pääsen toivottavasti valmistumaan. Huh! Ja mitäs sitten? Jaa-a… Toivottavasti jotain mielenkiintoista duunia :)

IMG-20160312-WA0000

Vaihdossa ollessa ei oikein nuo työllistymisnäkymät avaudu, tai no Saksan osalta kyllä, mutta ei Suomen. Tiedän jo aika paljon siitä, mihin TtM-tutkinnolla voisi työllistyä Pohjois-Saksassa. Sivumennen sanoen, täällä Hampurissa olisi ihan tuhottomasti kiinnostavia työpaikkoja ja -mahdollisuuksia. Esimerkiksi trooppisten tautien tutkimuskeskus ja influenssapandemian tiedotuksen tutkimusryhmä, voi pojat että olisi kiinnostavaa duunia. Ei siis sillä, että aikoisin tänne jäädä saati että saisin epätäydellisellä saksan kielitaidollani töitä, vaan ihan yleisesti että täällä minun tulevalla tutkinnollani olisi tosi mielenkiintoisia työpaikkoja. Haluaisin kovasti valmistumiseni jälkeen työllistyä Tampereen seudulle, reissuduuni ei oikein innosta. Ennemmin muuttaisin vaikka pois Tampereelta, mutta se ei nyt ole ensisijainen tavoite. Mutta katsotaan! Työasiat ja -mahdollisuudet alkavat selvitä paremmin, kun menen takaisin Tampereen yliopistoon ja graduohjaukseen. Niin ja gradun aihe? Keine Ahnung eli ei aavistustakaan.

Viimeiset vapaat päivät ennen kouluun palaamista vietän rennosti, kutoen ja pienesti urheillen :) Salille vielä huomenna ja sitten ajattelin alkaa pyöräillä kouluun, vaikka se tuhottoman kallis bussilippukin on pakon edessä hankittu. Tässä on nyt ollut kaikenlaista stressin aihetta ja aika epämieluisiakin juttuja välillä, mutta ne alkavat pikkuhiljaa selvitä, onneksi. Huhtikuusta alkaen meille tulee useampi satsi perheenjäseniä ja ystäviä tänne Hampuriin vierailulle, mikä on kyllä aika ihanaa :) Ja kyllä se kotiin paluukin alkaa jo kohta edessä häämöttää! Tampereelle palatessa edessä on asunnon remointointia ja sitten alkaa sielläkin arki, minulla vähän opiskelupainotteisemmin kuin aikaisemmin olin ajatellut, mutta kerron siitä joskus myöhemmin lisää.

IMG_20160219_113253

Nyt kuitenkin takaisin kettulapasten pariin, aloitin niitä toisenkin parin, koska en raaskinut jättää kummityttöni pikkusiskoa ilman. Tuossa neljännen samanlaisen lapasen kohdalla alkaa jo pikkuisen saman mallin tekeminen ketuttaa, joten seuraavaksi jotakin ihan muuta puikoille!

Kuvituksena muutama ihan randomi otos talviloman ajalta. Mukavaa viikonloppua kaikille ♥

-Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s