Ystävänpäivän meininkiä

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Kaukana Suomesta ollessa tulee omia ystäviä mietittyä erityisen paljon. Katselin tänään juuri vanhoja valokuvia, viimeisimpiä mm. läksiäisistämme juuri ennen Saksaan tuloa. Vaikka oli muuten kurja kesä, niin ei sitä ihanien ihmisten ympäröimänä voi olla kuin iloinen. Kaikki te ihanaiseni siellä koti-Suomessa, minulla on teitä ikävä enkä malta odottaa että taas kesällä nähdään! ♥ Ja joitakin jo vähän aiemminkin, perheenjäsenten lisäksi on tulossa vielä ystävienkin vierailuja tässä kevään aikana. Ihan parasta!

Monet naiset sanovat, että aviomies on se oma paras ystävä. Minä en oikein osaa ottaa tähän kantaa. Tietenkin mieheni on elämäni tärkein henkilö, mutta en ehkä kuitenkaan istuttaisi häntä ystävä-muottiin, vaan ihan omaan aviomies-kategoriaansa yksinvaltiaaksi ;) Ystävänpäivää vietimme kuitenkin kahdestaan, aika rauhallisissa merkeissä meni mutta jotain spesiaalia sentään touhuttiin, kävimme räntäsateesta huolimatta keskustassa Hafencityssa käsityömarkkinoilla.

IMG_5569

IMG_5583

IMG_5585

Hafencity on Hampurin uutta, modernia aluetta jossa sijaitsee paljon yrityksiä sekä yliopisto. Alue on Hampurin kaupungille ilmeisen merkittävä, sinne rakennettiin aivan hiljattain upouusi metrolinja U4. Jotenkin erityiseksi asian tekee se, että alue on ihan lähellä keskustaa ja tuo uusi linja on melkoinen tynkä, Hafencityyn ihan vain muutama pysäkki esim. Raatihuoneentorilta. Melkoinen satsaus kaupungilta. Tuo ensimmäinen kuva onkin otettu Überseequartierin metroasemalla, joka on uutuuttaan kiiltävä mutta tänään sunnuntaina aivan tyhjä.

Käsityömarkkinat bongasin minne tänään-sovelluksesta Heute in Hamburg. Pienet nyperrykset ja söpöt käsityöjutut kiinnostavat aina, ja lähdinkin vähän sillä mielellä liikeelle, että katsotaan mitä täältä löytyy. Markkinat olivat oikein kivat mutta ehkä vähän pienet, paikalla oli muutamia kymmeniä myyjiä ja hyvin vähän asiakkaita.

IMG_5572

IMG_5573

IMG_20160214_115233

Aika samantapaista tavaraa kuin Suomessakin käsityömarkkinoilta löytyy, oikein kiva juttu oli! Tämä markkinakonsepti on siis sellainen, että tori/markkinatouhu on tuolla paikalla tästä eteenpäin joka lauantai. Täytyy mennä joskus vähän kauniimmalla säällä katsomaan, olisiko enemmän väkeä. Paikka itsessään oli Unilever Haus joka on tosi nätillä sijainnilla aivan sataman tuntumassa.

IMG_5579

IMG_5581

Jotain pientä kivaa tuli ostettuakin, kaikki tällainen käsityötilpehööri jotenkin kovasti vetää minua puoleensa :D Ja sitten tulee sellainen olo että itsekin pitäisi alkaa tekemään jotain, mutta ei kuitenkaan saa aikaiseksi… Paitsi villasukkia, tietenkin. Päädyin lopulta ostamaan tuollaisen nätin kangassydämen, vähän samantapainen minulla jo roikkuu kotona Tampereella valokuvakehyksessä, jossa on kihlajaiskuvamme. Lisäksi nappasin matkaan kahdet hauskat korvikset! Toiset ovat jotain tuollaista violettia ornamenttikuviota ja toiset sitten ankkurit, kuten satamakaupungissa kuuluu. Melkein kaikessa Hampuri-kamassa on merellisyys jotenkin mukana. Sopii kuivan maan kravulle hyvin ;)

IMG_5589

Käsityömarkkinat Hafen

Mukavaa ystävänpäivän jatkoa!

-Marianna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s