Synttäri-videologi

Yli vuosi mennyt edellisestä vlogista eli videologista, joten oli jo korkea aika!

Jos kohtaat teknisiä ongelmia esim. äänen kanssa, niin kokeile ensisijaisesti vaihtaa selainta (Esim. Chrome/Explorer/Firefox/Safari) tai aseta selain esim. Incognito-tilaan (Chrome),Inprivate-selaukseen (Explorer) tai yksityinen selaus-tilaan (Firefox). Jos edelleen on ongelmia, niin laitapa viestiä kommenttiboksiin.

 

 

-Marianna

9 kommenttia artikkeliin ”Synttäri-videologi

 1. Sähän oot ollut ahkera syntymäpäivänä kun oli kaks tenttiäkin 😊. Täällä on plussan puolella sää ja lunta /vettä sataa. Nyt on onneksi lauhtunut ilma ettei niin kylmä ole enään. Mitä teette lomalla? Meettekö laskettelemaan?

  Tykkää

  • Niihin tentteihin ei voinu vaikuttaa, joten koitin ajatella että ne on sitte koulun synttärilahja mulle… :-D Laskettelemaan juu pitäis lähteä tonne Etelä-Saksaan, ja varmaan jotain pieniä reissuja johonkin lähelle koitetaan tehdä muutenkin :) Joko teillä on matkakuumetta?!

   Tykkää

   • Pikkuhiljaa rupeaa jo odottamaan reissua ja etenkin lomaa 😊. Mä niin haaveilen siitä että saa rentoutua ja kerätä voimia kevääseen ja nauttia tietysti reissusta 😊.
    Toi laskettelureissu kuulostaa niin hyvältä ja voi olla pikkuisen erilaiset mäet siellä kuin täällä 😃. Hyvää lomaa sinne 😊!

    Tykkää

   • Voi että, aivan varmasti alkaa jo odotus nousta! Toivottavasti siellä saatte paljon aurinkoa ja pääsette irtautumaan oravanpyörästä :) Juuri varattiin kans se laskettelureissu, odotan kyllä sitä todella innolla myös!

    Tykkää

 2. Sydämelliset onnittelut jälkikäteen syntymäpäivän johdosta. Kuten huomasit, syntymäpäivä on saksalaisille erittäin tärkeä, ja voit vilpittömästi iloita vuokraemännältä saamastasi kukkakimpusta. Ei tarvitse olla vaivaantunut lainkaan. Vuokraemännälle riittää se, että olit vilpittömästi iloisen näköinen ja kiitit kauniisti. ”Kleine Geschenke halten die Freundschaft” , sanoo saksalainen. Huomasin äsken, että Wikipediasta hakusanalla ”Schulnote” löytyy saksaksi tyhjentävä lista eri maitten (myös Suomen) koe- ja todistusten numeroista ja sanalliset selitykset niille. Eli voit siitä verrata numeroskaaloja.

  Tykkää

  • Kiitos onnitteluista! Olin kyllä todella yllättynyt siitä, miten vuokraemäntä muisti minua kukkakimpulla. Kiittelin tietenkin vuolaasti, halasin sun muuta :) Ja lisäksi muutamat kaverini koulussa toivat minulle suklaata, tarjosivat kahvin jne, mitä en uskoisi näkeväni Suomessa, edes melko läheisiltä kavereiltani! En itse pidä enää syntymäpäiviä mitenkään suuresti merkittävinä päivinä, joten siksikin olin niin hämmästynyt että toisille se oli isompi juttu kuin minulle.
   Kiitos vinkistä noiden arvosanojen suhteen! En päässyt vielä toiminnan asteelle, vasta mietin että mistä lähtisi etsimään :)

   Tykkää

 3. Paluuviite: Pieni katsaus vuoteen 2016 |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s