Facebookissa ja Treblogeissa

Hei kaikki!

Olettehan huomanneet tuolta oikealta sivupalkista, että blogiani voi seurata Bloglovin´issa, Blogipolussa ja Vimeossa? Näiden seurantakanavien lisäksi Cherrymarja on vihdoin myös Facebookissa! Kaikkien seurantakanavien sivuille pääset klikkaamalla perhoslogoa blogin sivupalkista.

Minut henkilökohtaisesti tuntevilta lukijoilta pyydän kauniisti, että ette Facebookissa (eikä täällä blogissakaan) kerro oikeaa nimeäni tai viittaa esim. kotikuntaani, perheenjäseniini nimeltä jne. Olen valinnut tämän yksityisyyden tason ja toivon, että lukijat kunnioittavat sitä. Ethän myöskään linkitä blogiasioitani henkilökohtaiseen Facebook-profiiliini tai toisinpäin. Blogin sivua saa luonnollisesti jakaa eteenpäin, tykätä ja huudella muille, ja sitä toivonkin :) Käythän siis alkajaisiksi tykkäämässä sivustani FB:ssa! ♥

Facebookin lisäksi Cherrymarja on nyt mukana Tre-Blogit- blogiyhteisössä. Tre-Blogit kokoaa sateenvarjonsa alle pirkanmaalaisia ja tamperelaisia blogeja. Kaikki blogit toimivat itsenäisesti ja riippumatta toisistaan. Tre-Blogeista voit tykätä täällä.

Tykkäilemisiin,

Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s