Nyt mennään!

Huh, nyt vihdoin ja viimein on tullut tämä päivä, jota niin kauan olemme odottaneet. Olemme täällä mieheni isän kotona pakkaamassa autoa (se on jo pakattu ja purettu ainakin kolme kertaa..) ja vieläkin hukassa on mm. pleikkarin ohjain ja joku johto. Jess :D Eilinen päivä meni vielä toisissa muuttohommissa, kävimme muuttamassa pikkuveljeni Lappeenrantaan. Tien päällä 16 tuntia ja yli 800 kilometriä- ja sama jatkuu. Tänään meidän ei onneksi tarvitse matkata kuin Turkuun saakka, huomenna edessä on 600 kilometrin ajo Tukholmasta Kööpenhaminaan. Siellä olemme yötä hotellissa ja lauantaiaamuna sitten vihdoin käännämme nokan kohti Hampuria. Ja pian meistä tulee ihan oikeasti hampurilaisia! Kääk!

Kaikki kysyvät koko ajan, että jännittääkö. Ihan suoraan sanoen vasta tänään on vähän alkanut jänskättää, sellaista kutkutusta kuin lapsena luokkaretkelle lähtiessä. Olen ehtinyt pohtia, murehtia, pyöritellä päässäni ja jännittää jo niin kauan että tämä nyt käsillä oleva matka tuntuu vain helpottavalta: vihdoin olemme tässä pisteessä. Toki itku tuli kun äitiä kotopihassa halasin ja vähän haikealta tuntuu jättää Suomi taa, mutta jotenkin silti mieli on tyyni, rauhallinen ja innokas. Elämämme tähän mennessä suurin seikkailu alkaa tänään :)

IMG-20150830-WA0001 (1)

Tälläkin hetkellä oudot ihmiset asuvat meidän asunnossamme, nukkuvat meidän makuuhuoneessamme ja käyvät meidän suihkussamme. Me taas elämme pari päivää vielä tien päällä, hotellissa ja laivassa kunnes saavumme paikkaan jossa meitä odottaa outo asunto, oudot ihmiset, kieli joka ei ole äidinkielemme ja ruoka jonka rasvaprosentista emme tiedä mitään. Ei muuta kuin tulta päin! :D

-Marianna

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Nyt mennään!

  1. Ei tarvitse jännittää kannibaalien maahan muuttoa. Saksalaiset eivät syö suomalaisia, vaan pikemminkin omanmaalaisiaan kuten hampurilaisia, berliiniläisiä munkkeja, lihaksikkaita frankfurtilaisia tai nürnbergiläisiä . :-) Tuli lukiessani melkein taas ikävä tien päälle, kun olen ajanut tuon reitin eräitä kymmeniä kertoja Reinin rannoilta Kokemäenjoen rannoille. Jotenkin tykkään ajella ptkiä matkoja Ruotsin ja Tanskan läpi, koska siellä meno on aika rentoa. Hyvää matkaa!

    Tykkää

    • Haha, en sitä pelkääkään että meitä syödään :D Lähinnä pelkään miten pärjään ilman ruisleipää… ;) Valitsimme tosiaan ajoreitin siksi, että näkisimme samalla vähän Ruotsia ja Tanskaa. En itse niin välitä kökkiä laivan kyydissä. Olemme nyt matkalla ja erityisesti odotan Kööpenhaminaa. Huomenna sitten ollaankin jo perillä Hampurissa!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s