Työt onny tehty

Jes jes, työt loppuivat tänään! Nytpä siis saan (?) mennä töihin seuraavan kerran vasta vuoden päästä. Hurjaa. Ensin meinasin että hihkun viimeiselle potilaalleni että hän on nyt erityistapaus ja minulle yhden ajan loppu, mutta enpä sitten viitsinytkään. Sen sijaan syötin työkavereille kääretorttua ja halasin kaikkia varmaan viisi kertaa ennen kuin pääsin lopulta lähtemään kotiin.

suuhygienisti Tampere

TJ nolla!

On kyllä aika veikeä fiilis. Viime vuonna leukaleikkauksesta johtuneen sairasloman aikaan ajattelin, että pitääpä nyt nauttia tästä ajasta koska tällaisia ajanjaksoja ei elämässä ehkä kauhean usein tule. No silloin sain kyllä olla ihan vaan kotona, nyt olen toki menossa myös opiskelemaan. Silti, olen niin tottunut työntekoon ja erityisesti siihen, että opiskelujen ohessa painetaan samalla töitä niin paljon kuin ehditään, että lisääntynyt vapaa-aika voi olla hämmentävää. Olen jo jopa miettinyt, että pitäisiköhän sitä kuitenkin etsiä joku duuni tuolta Hampurista opintojen oheen! Eräs tuttavani, joka oli ollut Itävallassa, suositteli että todellakin vain antaa olla ja yrittää lepsuilla ihan hyvällä omallatunnolla. Enhän tosin tiedä sitäkään, kuinka vaativaa ja aikaavievää opinnot HAW Hamburgissa ovat. Veikkaanpa silti, että en ihan kahdeksasta neljään joudu koululla olemaan ja toivottavasti (glup) en joudu ihan kaikkia iltoja pänttäämään tentteihin. Olemme ainakin mieheni kanssa puhuneet, että viikonloput pyhitetään Hampurissa, Saksassa ja lähimaissa reissatessa mahdollisuuksien mukaan. Haluan saada Saksasta kaiken irti ja nähdä ja kokea vuoden aikana mahdollisimman paljon. Lisäksi yksi tuttumme asuu Münchenissä, sielläkin olisi ihan hauska lähteä käymään. Katsotaan, kuinka käy, vai möllötämmekö kotona kaikki viikonloput pieruverkkareissa leffoja katsellen, hah!

Tänään mieheni isä kävi hakemassa meiltä ensimmäisen muuttokuorman. Matkaan lähti toinen tietokonepöytä, hylly, kenkätelineitä, kaiuttimia ja laatikkokaupalla pikkusälää. Huomisesta alkaen päävastuu pakkailusta on ilmeisesti minulla joten lisää laatikoiden täyttelyä on luvassa. On muuten ihan tautisen tylsää ja ärsyttävää hommaa tuo pakkaaminen, inhoan muuttamista. Onneksi kuitenkin sain vaatehuonetta tyhjätessä heitettyä sekä vaatekeräykseen että lumppuun ison lootallisen vaatteita, joita ei kertakaikkiaan ole tullut käytettyä, eikä varmaan tulisi tulevaisuudessakaan. Jotenkin sitä vain vuodesta toiseen tulee rontanneeksi samoja vaatteita mukanaan, vaikka toisten edellisestä kerrasta yllä saattaa olla yli vuosi… Miten olisi esim. paita, joka on kokoa liian iso ja sen helmaan on kaatunut kloriittia? Kuis noin omasta mielestä, olisko käyttökelpoinen? Vissiin kyllä, koska tuolla se seisoi hyllyssä…

Huomenna tulee muuten kuluneeksi tasan vuosi leukaleikkauksestani. Hurjaa. Siitä aiheesta postaus tulossa siis huomenna, päivitystä mitä titaanilevyille kuuluu sekä uudesta öisestä seuralaisesta ;) Nyt vielä tämän päivän päätteeksi saunaan ja sitten huomenaamuna, ahh, ei herätyskelloa! Jippikayei!

-Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s