Hääjärjestelyt

Häihin on aikaa 24 päivää. Tässä kohtaa varmaan kuuluisi huutaa apua? Kävimme eilen ostamassa miehelleni paidan ja katsomassa kenkiä. Popot jäivät vielä kauppaan mutta paita löytyi. Oli muuten todella hyvää palvelua Koskikeskuksen Petrifun- paitakaupassa, asiantunteva myyjä osasi kyllä hommansa ja kertoi mielipiteensäkin reippaasti. Tällaisissa asioissa sitä usein juuri kaipaakin osaavaa myyjää, mutta silloin jos itse on ostamassa kesätoppia niin myyjän kysely saattaa tuntua jotenkin vaivaannuttavalta… Mutta ostimme siis tosiaan paidan, mieheni menee vihille ihan omassa tummassa puvussaan. Ostamamme paita on hyvin himmeän vaaleansininen, ehkä jopa hiukan harmahtavaan taittava. Tykästyimme molemmat ensin helmenharmaaseen paitaan, mutta siitä kaikki saatavilla olleet paidat olivat mitoitukseltaan miehelleni liian leveitä. Hänet tuntevat saattavat ehkä hieman yllättyä, että mieheni onkin slim-mittainen? :D Ainakin Petrifunin luokituksella. Solmiota emme ostaneet vielä, mutta tulossa on siis sekä miehelleni että toivottavasti bestmaneille ja isillemme navy blue kraka. Petrifunin myyjä vielä kehui, kuinka vaaleansininen paita ja tummansininen solmio toivat mieheni silmien sinisyyden kauniisti esiin, niisk sentään kyllä hän näyttikin niin komealta! Puku se vain tekee miehen…

Kävin viikonloppuna sopimassa kukkakaupassa floristin kanssa kukka-asiat kuntoon. Kukkakattaus on siis seuraava: minulle kimppu vaaleanpunaisista pioneista, miehelleni, bestamaneilla ja vanhemmillemme valkoinen neilikkaviehe rintaan. Minulle ja kaasoille vaaleanpunaiset neilikat hiuksiin, vieraspöytiin valkoista ja vaaleanpunaista neilikkaa isoilla vihreillä lehdillä ja ruokapöytään valkoiseen painottuva asetelma, johon kukkien laji on vielä hieman auki. Kirkkoon emme varmaankaan vie lainkaan omia kukkia, koska kirkossa on jo talon puolesta omat kukat ja lisäksi koska olemme kirkossa niin pienen ajan, niin katsoimme äitini kanssa että ehkä siihen kirkon koristeluun emme nyt käytä aikaa ja vaivaa. Ihan suoraan sanoen minulle tuo itse vihkimisosuus ei puitteiltaan ole niin tärkeä, tottakai itse vihkitoimitus on koko jutun ydin mutta muuten olen enemmänkin keskittynyt hääjuhlan suunnitteluun. Kirkkoharjoitus on ensi viikolla ja siellä sitten selviää vielä yksityiskohdat koko touhusta. Niin ja koekampaukseni on samana viikonloppuna. Hommat menevät eteenpäin kuin juna!

Olen tässä loppumetreillä huomannut, että oikeastaan eniten aikaa on vienyt koristelun suunnitteleminen. Viimeisen kuukauden olen tehnyt lähes pelkästään koristus/kattaus/kukkajuttuja. Askartelut ovat hyvällä mallilla, pöytätötteröitä jo kiva kasa ja suolakurkkujen syöntikin edistyy sitä tahtia, että saamme kukille purkit ajoissa ;) Nyt alkaa jo mieleen putkahdella sellaisia ei-niin-tärkeitä juttuja, kuten lautasliinan taitteluja ja astiakärryn lykkimissuunnitelmia. Ehkä tämä tarkoittaa, että aivokapasiteettiani on vapautunut stressin aiheista pienemmillekin jutuille? :D

1-Wordpress1

Häiden lisäksi meillä on nyt muutenkin ollut stressiä ihan hitosti. Kaiken juhlien järjestelyn ohella olemme molemmat saaneet murehtia perheenjäsenistämme ja heidän voinnistaan. Nyt yritämme vain pysyä positiivisina ja tsempata, vaikka murheet välillä varjostavatkin hääjärjestelyjä. Toivomme tällä hetkellä kovasti, että kaikki tärkeät ihmisemme pääsevät häihin ja ovat hyvässä kunnossa ♥ Häät kuitenkin tulevat ihan pian ja kun kyse on kerran elämässä tehtävästä ihanasta jutusta niin tottakai sitä toivoisi, että tuona juhlapäivänä kaikki olisi täydellistä. Tällä hetkellä muuten vieraslistalla on ilmoittautuneet-sarakkeessa vain kaksi EI-lokeroa! Ihan mahtavaa, että lähes kaikki kutsutut ovat tulossa! Odotan hirmuisella innolla juhlia ja tässä loppukirin häämöttäessä alkaa jo se häämatkakin kutkuttaa :) Kun vielä jossain välissä ehtisimme mieheni kanssa istua alas ja tehdä vähän matkasuunnitelmaa, ettei ihan ellun kanoina lähdettäisi reissuun… Matkalaukku saapui postissa eilen, joten edes jotain olemme reissun eteen tehneet ;)

Vappukin on tulossa viikonloppuna ja sinne on suunnitelmissa ainakin pientä grillailua ja ystävien tapaamista. Siihen asti, mukavaa viikkoa kaikille!

-Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s