Tontin nurkalla seisoskellen

Nyt tässä maalis-huhtikuussa on kyllä ollut tosi paljon tosi kivoja viikonloppuja. Mennyt viikonloppu oli myöskin sellainen, perjantain löhösin kotona mieheni kanssa ja lauantaina järkkäilin hääjuttuja, kävin shoppailemassa, autoin porukoitani remontissa ja leivoin sämpylöitä. Sunnuntaille oli myöskin buukattu paljon kaikkea kivaa ja lähdimmekin sunnuntaina heti aamusta ajelemaan landelle päin. Mieheni meni hitsailemaan jotain keksintöään ja minä suunnittelin häiden kakkupolitiikkaa. Häät nyt tuntuvat täyttävän lähes kaiken ”ylimääräisen” vapaa-ajan, mutta eipä se haittaa kun on mielekästä tekemistä :)

Hitsausten ja kakkupalavereiden jälkeen otimme isältäni auton lainaksi ja käänsimme nokan kohti Seinäjokea! Poikkesimme mieheni kanssa äänestämässä vielä matkalla, olen äänestänyt kaikissa vaaleissa joissa vain olen saanut. Ehdokkaan löytäminen on minulle aina melko hankalaa ja niin kyllä tälläkin kertaa. Tein valinnan vasta muutamaa päivää ennen mutta olen kyllä näin jälkeenpäinkin tyytyväinen valintaani. Yritän aina löytää sopivan puolueen (minulle vaihtoehtoja on muutama), minun kanssani melko samat arvot ja koulutustaustan jakavan sekä kohtuullisen nuoren ehdokkaan. Ihan kaksikymppistä en äänestäisi mutta en myöskään ihan heti yli kuusikymppistä. Nytkin ehdokkaani asettui tähän väliin. Toivotaan, että hän pääsee sunnuntain vaalipäivänä läpi!

Äänestämisen jälkeen tosiaan ajelimme tovin Seinäjoelle, jossa treffasimme mieheni siskon. Poikkesimme katsastamassa hänen ja miehensä tonttia, heillä on omakotitalo nousemassa. Emme olleet vielä lainkaan mieheni kanssa käyneet katsomassa paikkaa, mutta erityisesti alue oli kyllä kivan oloinen ja hyvällä sijainnilla! (minun Seinäjoki-tuntemuksellani :D). Pientä talokuumetta sitä pakostakin nousi, vaikka ihan tähän elämänvaiheeseen en kyllä taloprojektia nyt saisikaan mahdutettua…. Joskus sitten!

IMG_3837

IMG_3840

IMG_3841

IMG_3844

Kuljin tietysti muutaman auringonsäteen innostamana ihan kesätamineissa koko viikonlopun. Tampereelta lähtiessä paistoi aurinko, mutta kun saavuimme Seinäjoelle niin taivas alkoi peittyä sadepilvistä ja tuulikin oli melkoisen navakka. Onneksi oli silti melko lämmintä, muuten olisin kyllä palellut kesätakissani!

IMG_3847

IMG_3850

IMG_3851

Tukka hyvin, kaikki hyvin.

Minuuttiaikataulussa etenimme ja löysimme onneksi hyvän oikoreitin tältä tontilta seuraavaan paikkaan ;) Poikkesimme Nurmossa nappaamassa lisää porukkaa vanaveteen ja lähdimme kohti Lapuaa valmistujaiskahveille. Matkalla Nurmosta Lapualle jouduimme keskelle melkoista Hollywood-tyylistä takaa-ajoa, kun ensin moottoripyörä suihki ohitsemme ihan miten sattuu tuhatta ja sataa tiuhasti liikennöidyssä kohdassa ja suhahti metsätielle, sitten tuli poliisiauto ihan yhtä lujaa noin miljoonaa takaamme ohitse niin, että hetken siinä oltiin kolme henkilöautoa rinnakkain tiellä. Olin aluksi vähän shokissa koko episodista, siinä oli kyllä vaaratilanne lähellä sekä meillä että edellä ajaneilla! Toivottavasti poliisit saivat jahtaamansa hurjastelijan kiinni, vaikka tuntui kyllä että oli sillä poliisiautollakin vähän varomattomuutta tuossa tilanteessa…

Pääsimme kuitenkin koko kaksi autolastillista perille (yllätys)valmistujaisiin! Ystäväpariskuntamme mies valmistui personal traineriksi ja sen kunniaksi kiskoimme mahamme täyteen kakkua, pullaa ja jos jonkinmoista ihanaa purtavaa :) Tämä oli myös viimeinen kerta, kun näin ystäväni ennen hänen esikoisensa syntymää. Yhyy, jännittää kun se vauva syntyy ihan pian! ♥

IMG_3859

Itse juhlissa kuvaaminen jäi kyllä todella vähälle, mutta tämä yksi otos sentään löytyi :) Ihastelemme tuossa ystäväni lasta, joka taisi hävitä koossaan tuolle sohvalla olleelle jättinallelle.

Pääsimme kotiin vesisateen saattelemana vasta aika myöhään, joskus yhdeksän jälkeen. Olin toki väsynyt pitkästä reissusta mutta oli jotenkin tosi kiva olla liikenteessä koko päivä ja nähdä kaikkia läheisiä. Isän Volvolla ajellessa autokuume oli talokuumeen lisäksi toinen juttu, joka tahtoi nousta päähän ;) Isäni on onnistunut kohdallani ainakin kahden asian aivopesussa: puhelimen tulee olla Ericsson (ja minulla olikin, kunnes niiden valmistus lopetettiin) ja auton tulee olla Volvo. Nämä asiat ovat ja pysyvät ;) Tällä hetkellä ja tässä kaupungissa asuessani en tarvitse autoa, toisen auton hankkimisessa talouteemme ei olisi mitään järkeä nyt, kun käyn keskustassa töissä. Olen tässä pohtinutkin, että sitten kun seuraavan kerran vaihdan työpaikkaa (luultavasti kun siirryn maisterihommiin joskus) niin silloin saattaa auton osto tulla ajankohtaiseksi. Ehkä silloin sitten se Volvo? :D

Tämä viikko lähti käyntiin harvinaisen hyvällä maanantailla, kaikki tuntui tänään menevän jotenkin tosi hyvin. Töissä työhuoneeseeni oli ilmestynyt työntekoani olennaisesti helpottavia laitteita, pääsin lähtemään vähän aikaisemmin ja sain siitä vihoviimeisestä kandivaiheen tentistä vitosen!!!! OMG, en kestä, en oikein tiedä mistä ihmeestä tuo nappisuoritus ja numero tulivat. No enpä valita, kaikki tentit ovat nyt kandivaiheessa ja tältä keväältä ohi, saan unohtaa opiskelut vaihtoasioita lukuunottamatta syksyyn saakka ja keskittyä ihan vaan hääjuttuihin ja muihin kivoihin asioihin. Jess!

-Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s