Matkalle, matkalle…

Voi kiesus, että voi matkakuume olla korkealla. Kävimme Matkamessuilla ja saimme hyviä vinkkejä, tietoa kohteista ja tarjouksista. Valitettavasti Vietnamia ei ollut ollenkaan edustettuna (?), mutta kuljimme kaukomaat-osastoa ristiin rastiin ja saimme ihan uusiakin ideoita häämatkaa ajatellen :) Kaikkiaan olin odottanut messujen tarjonnalta vähän enemmän, mutta se ei nyt haitannutkaan, kun saimme muutamat täsmäjutut niin hyvin selville. Matkafiilistä kohottaaksemme kävimme vielä kiinalaisessa syömässä! ;)

Siispä: Vietnam on edelleen vahvana vaihtoehtona listalla. Kuitenkin kaksi kohdetta ovat nyt kirineet tiukasti rinnalle, Japani ja Madagascar! Madagascarin ständillä oli tosi hyvä, paikallinen esittelijä joka kertoi saaresta. Matkan hinta yllätti, en olisi uskonut että tuollainen reissu mahtuisi budjettiimme. Lisäksi tämän myyjän mainospuheessa matkaan sisältyisi auton vuokraus, henkilökohtainen opas osalle matkaa, safaria ja rantaa. Kuulosti mahtavalta :) Nyt täytyy vain lähettää ukkelille spostia ja kysellä tarkempia tarjoustietoja. Madagascar olisi upea luontoelämys, afrikkalaista kulttuuria ja myös pieni siivua aurinkorantaa, ahh kuulostaa upealta!

Vietnam on edelleen minulla haaveissa, ehkä vielä vähän enemmän kuin miehelläni. Lämpö, aasialaisuus ja ruoka kiinnostaisivat. Pienenpienenä miinuksena mietin, että onkohan Vietnam turhan samankaltainen kuin Malesia, jossa olemme jo olleet. Totta kai joka maassa on omat juttunsa, mutta kun maailma on täynnä maita niin miksi valitsisin hyvin toisiaan muistuttavat paikat? Hmm. Mene ja tiedä.

Ja viimeisenä esittelyssä, mutta ensimmäisenä listalla on tuo Japani. Ah. Japanissa olisi kaikkea. Maailman suurin kaupunki Tokio viehättäisi täysin omassa sarjassaan ja näkemistä, kokemista ja syömistä taatusti riittäisi. Jos menisimme Japaniin, niin ensisijainen kohde olisi joko Tokio tai Osaka. Näiden lisäksi menisimme sitten vielä paratiisisaarelle, tällä haavaa mielessä olisi Okinawa. Tsekatkaapa näitä (biitsi)kuvia Okinawalta:

OKiNNN okin OKIJ OKI

Meinaan tulla ihan sekopäiseksi näiden matkasuunnitelmien kanssa, kun olen niin innoissani tulevasta reissusta. Japani on nyt jotenkin vallannut mielen Vietnamilta, ja tuntuma olisi se että sinne lähdetään. Finnairin lentotarjoukset ovat voimassa tiistaihin asti, joten päätös pitää tehdä tässä seuraavien päivien aikana. Olemme kyllä pyöritelleet kohteita ja selvitelleet asioita jo niin paljon, että ei tämä sinänsä mitenkään äkkipäätös ole. Joka tapauksessa olimme suunnitelleet varaavamme matkat tammikuussa. Sitten jää vielä hyvää aikaa kytätä hotellidiilejä… Japaniin menoa puoltaa lisäksi se, että lennot olisivat suorat ilman välilaskuja ja matkustusajat inhimilliset. Vietnamissa oleskelu olisi halvempaa ja hotellien taso parempi, esimerkiksi kun vertaa neljän tähden hotellia Hanoissa ja Tokiossa niin eroa on tosi paljon. Vietnamissa kolmen tähden hotellikin voi olla todella hulppea, Tokiossa taas neljän tähden paikka voi olla kämäsempi kuin kotoinen Cumulus. Ainakin jossain kohtaa matkaa haluamme superhienon hotellin, jos Japaniin päädymme niin luultavasti säästämme Tokiossa ja satsaamme Okinawalla. Mutta kerron sitten kyllä, kun yksityiskohdat varmistuvat! :)

Onko muilla matkasuunnitelmia tälle vuodelle? Meillähän vielä syksyllä mahdollisesti odottaa se Saksa, mutta katsotaan tämä honeymoon nyt ensin :)

Nyt tenttikirjojen pariin, yöh.

-Marianna

2 kommenttia artikkeliin ”Matkalle, matkalle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s