Päivä kanssani

Loihdin riemuksenne pitkästä aikaa päivä kanssani- postauksen. Yritin parhaani mukaan eilen napsia kuvia (kännykällä, suurin osa hämärässä :D) jotta saisin paremmin dokumentoitua päiväni kulun. Ohessa siis minun keskiviikkoni, olkaa hyvät!

06.00

Herätyskello soi. Epätavallista kyllä, nousen heti kun kello soi. Olemme sopineet mieheni kanssa, että keitän meille aamupuuroa. Normaalisti mieheni ei syö mitään tai nappaa banaanin automatkalle. Nyt kuitenkin olen saanut tällaisen loistoidean, joten herään ja menen saman tien keittämään kaurapuuroa. Syömme puuron karmean makuisen mehukeiton kera. Kiisseli on minun oksennustautini peruja, siis ruokaa jota siemailin kipeänä. Nyt vasta huomaan, kuinka pistävän keinotekoiselta liemi maistuu. Päätän kaataa loput viemäriin ja ostaa aina jatkossa Valiota.

DSC_3209

Puuronjämät kattilassa.

 

06.58

Mieheni on lähtenyt töihin saman tien puuron jälkeen, minä olen aamuisin hitaampi. Jotenkin Helsingistä tulon jälkeen aamuni ovat kyllä vähän menettäneet muotoaan, kello on herättämässä joka aamu kuudelta mutta monesti nousen vasta vähän ennen puolta seitsemään. Bussini lähtee 07.03, joten viittä minuuttia ennen alan vetää takkia päälleni. Kuuntelen aina aamuisin bussissa YleX:n Ileä ja Mattia. Näin olen tehnyt jo Turun vuosista lähtien eli ainakin neljä vuotta. Tuskastun, kun Ile ja Matti ovat lomalla ja radiossa on jotain kamalia sijaisääniä. Tänään kuitenkin lempipoikani ovat äänessä ja aamu alkaa kivasti.

DSC_3210

Juuri töihin lähdössä

07.03

Olen kulkenut samalla aamubussilla aamuvuoroihin töihin reilut kaksi vuotta. Sanomattakin lienee selvää että dösässä istuvat pitkälti samat naamat joka aamu. Kuskitkin moikkailevat. Tänään kuitenkin sekä kuljetusväline eli auto on vaihtunut ja bussi on ensinnäkin paljon täydempi kuin yleensä, ja lisäksi suuri osa naamoista on ihan outoja. Mietin ihan vakavissani, että heräsinköhän tunnin liian myöhään ja olenko väärässä bussissa. Kellon tarkistamisen ja stalkkeriäijän (postaan tästä joskus myöhemmin) huomaamisen jälkeen totean kuitenkin, että olen ihan aikataulussa ja jostain syystä autossa vain on tänään jotain ihme jengiä. Bussi kulkee ja olen määränpäässäni 07.25. Ylitän tien ja astun työpaikalle tasan puolelta, kun työvuoroni alkaa.

DSC_3215

Työpaikan pukkarissa. Valmiina palvelukseen!

08.00-15.30

Päivä on ihan normi päivä, aikuispotilaita, minuuttiaikataulua. Tämä on jo niin peruskauraa etten edes ajattele asiaa. Lounaaksi syön mieheni tekemää chili-kanakeittoa, huh polttelee! Juon kahvit, jatkan töitä, viimeinen potsku lähtee 15.00. Siivoan huoneen nopeasti ja lähden kävellen yliopistolle.

15.45

Työ+koulupäivinä syön kaksi lämmintä ateriaa kodin ulkopuolella. Kotonakin kyllä teemme joka päivä ruuan, mutta en jaksa millään pitkää päivää ilman ruokaa kotiin asti joten tankkaan vaihdon kohdalla. Yliopiston Linnan ravintolassa on aina tosi hyvää ruokaa, paljon parempaa kuin varsinaisella omalla kampuksellani Kaupissa. Syön jotain tex- mex- tyylisiä lihapullia, nam nam. Olen ruokaillut klo 15.57, luento alkaa tasalta. Yhytän opiskelukaverini Marin matkalla samalle luennolle. Tämä olikin hyvä, koska en tiedä mihin luentosaliin olen menossa. Hallintotieteen kurssin päätösluento alkaa. Tiedän jo etukäteen, että tylsyyttä on luvassa. Opettaja ei valitettavasti ole kaikkein mielenkiintoisimmalla luentotyylillä siunattu…

DSC_3211

Luennolla. Booring…

19.45

Livistän luennolta pari minuuttia ennen loppua, jotta ehdin bussiin paremmin. Iltaisinkin busseja kulkee n. 4 kertaa tunnissa, mutta haluan päästä tähän nimenomaiseen joka menee lähimmäs kotiani. Odotan kyytiä lumisateessa, aika lailla mehut poissa tältä päivältä. Kuuntelen YouTubesta kuulokkeilla Justin Timberlakea ja Siaa. Ajattelen omiani ja odotan, että pääsen kotiin saunaan.

DSC_3213

Tämä kuva on otettu kännykkäni etukameralla. Laatu on kieltämättä aika kamala ;)

DSC_3212

Itsenäisyydenkadulla bussia odotellessa

 

20.11

Astun kotikynnyksen yli ja mieheni tulee ovelle vastaan (teemme aina näin ♥). Ihanaa tulla kotiin. Lasken laukkuni eteiseen ja tiedän, että otan ihan saman kassin aamullakin matkaan. Vähän päivien sisällöstä johtuen vaihtelen kassiani, koulupäiviin tarvitsen isomman laukun koska otan enemmän tavaraa mukaan. Laitamme mieheni kanssa saunan päälle, saunomme ja menemme sitten sohvalle katsomaan pari jaksoa Brooklyn 9-9- komediaa. Aah, ihanaa aivot naulaan- toimintaa illalle. Jos on raskas päivä, niin en yleensä iltaisin edes yritä tehdä mitään järkevää, varsinkin kun tulen myöhään kotiin.

22.10

Menen sänkyyn. Mieheni tulee myös ja höpöttelemme vielä hetken aikaa. Öljyän rutikuivat kynsinauhani, rasvaan käteni ja sammutan valot puoli yhdentoista tienoilla. Herätysvalo- kello herättämään taas 06.00 ja huomenna päivä alkaakin luennolla, sitten iltavuoroon töihin. Nukahdan saman tien ja nukun kuin tukki kellon soittoon asti.

Sellainen oli minun melko normi viikon keskivaiheen päiväni! Aika tavallista arkea, kuten varmaan suurimmalla osalla :) Onneksi huomenna on jo perjantai. Mukavaa loppuviikkoa!

-Marianna

2 kommenttia artikkeliin ”Päivä kanssani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s