Turkulaispikkujoulut

Menneenä viikonloppuna vietimme yhdistettyjä pikkujoulu-itsenäisyyspäivä-syntymäpäiväjuhlia meidän luonamme täällä Tampereella. Vieraina olivat ihanat ystäväni opiskeluajoilta puolisoineen eli nk. turkulaiset. Tästä porukasta kuitenkaan Turussa ei asunut enää kuin yksi vieraista, mutta haitanneeko tuo. Nimitys on helppo ja kaikki tietävät heti kestä puhutaan :) Lisäksi mukana olivat isoveljeni ja hänen tyttöystävänsä.

Tarjolla oli pientä syötävää ja vähän juotavaakin. Illalla paistoimme vielä koti-Subwayta huikopalaksi. Ennen vieraiden tuloa olin hiukan jopa panostanut kodin esillepanoon, toisin sanoen jouluiseen tunnelmaan. Jouluvaloja meillä jo hiukan olikin valmiina, mutta laitoin vielä vähän kynttilöitäkin palamaan. En ole ollenkaan kynttiläihmisiä, mutta menkööt nyt tämän kerran yhden kerran vuodessa! ;)

IMG_3508 IMG_3510 IMG_3511 IMG_3512

Hippalot alkoivat luonnollisesti vieraiden saapumisella. Pientä huolenaihetta teki se, että Annikki alkoi viipyilemään matkallaan emmekä saaneet häneen yhteyttä. Tämä ei-niin-innokas autokuski oli tulossa yksin ajellen Turusta, ja me muut olimme hiukan huolissamme kun ei rouvaa alkanut kuulua. Vitsailimme juuri, että seuraavaksi pitää alkaa soitella sairaaloita läpi, kun Annikki paukahti ovesta sisään. Ja niin oli kööri koossa ja aloimme heti syömään :)

IMG_3514 IMG_3515

IMG_3516

Koska oli itsenäisyyspäivä, olin laittanut kutsuun että toivomme jokaisella vieraalla olevan jotain sinivalkoista päällä. Ja kaikki olivat noudattaneet tätä ohjetta suorastaan orjallisesti! Minun itse väkerretty nilkkanauhani oli itse asiassa kaikkein surkein asuste, voiton veivät ehkä eniten Aapon 30 vuotta vanha sinivalkoinen piponriepu ja Teemun Suomileijona- jääkiekkopaita.

Itse arvatenkin asukriiseilin koko edeltävän päivän, ja päädyin alla olevaan kokonaisuuteen. Olisin halunnut asuun vähän enemmän juhlavuutta, mutta Booztilta tilaamani vaatepaketti ei saapunut tuohon mennessä :( Siispä menin trikoolla, olipa ainakin mukava asu päällä. Ja mahassa pullottaa sitten edellisillan kebab eikä mikään muu :D

IMG_3500IMG_3502 IMG_3503

Juhlan kunniaksi kiharsin tukkani puikkokihartimella, on se sitten näppärä vehje! Kiharat pysyivät tosi hyvinä koko illan. Ja vähän piti poseerata tukan kanssa peilille…

IMG_3506 IMG_3507

Olin niin intsinä tästä viikonlopun ystävien tapaamisesta, että olin järjestänyt jopa pientä ohjelmaa meille. Linnan juhlien katselun jälkeen kävimme tiukan taiston Suomi-tietovisassa, johon olin laatinut kysymykset. Melko visaista pohdiskelua ja keskustelua aiheet synnyttivätkin!

IMG_3523

IMG_3524

Ja koska oli pikkujoulut, niin tietenkin pukki kävi myös! Tämä pukkimme oli kyllä niin parraton ja ottanut sen verran lämmikettä, että jätettäkööt kuva nyt julkaisematta. Lahjat kuitenkin olivat tietenkin kaikkien mieleen, vaikka sitä isoja ihmisiä jo ollaankin ;)

IMG_3529 IMG_3530

Ilta ja koko viikonloppu olivat kyllä superhauskat, oli ihanaa nähdä vanhoja ystäviä taas pitkästä aikaa. Aapo ja Elli jäivät vielä yöksikin, seuraava aamupäivä meni kyllä aika lailla löhöillessä. Ja tänään taas uusi viikko, onneksi tylsin eli maanantain työpäivä on jo ohi. Ja ihan kohta onkin jo joulu ♥

-Marianna

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Turkulaispikkujoulut

    • Oli kyllä tosi hauskaa kun oli vähän teemajuttua, pukeutumista ja pientä ohjelmaa. Ei sen kummempaa tarvi olla ku jotain pikku juttuja, heti tuntui ”enemmän juhlilta” kun kaikki oli vähän etukäteenki valmistautunu. Ja tietokilpailun kaikki otti verisen kisailun kannalta! :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s