Cherry Vloggaa

Hahaa, loihdin iloksenne (tai kauhuksenne) ensimmäisen videopostauksen ikinä tämän bloggaajan historiassa! :D En selitä enempää, katsokaa itse.

HUOM! Huomasin, että videossa äänet eivät kuulu esim. Google Chrome-selaimella.

Firefoxilla äänet kuuluvat, joten suosittelen käyttämään sitä tätä videota katsoessa. 

Lisäksi jostain syystä video katkeaa noin neljän minuutin kohdalla. Oikeastaan pätkäisyn jälkeen ei ole juuri muuta kuin moimoit, joten annoin olla.

Jos tämä on mielestänne hauska juttu, niin teen toki toistekin! Jätättehän siis kommenttia, että mitä piditte tällaisesta vaihtelusta :)

#EDIT: Editoidessani videota, tulin samalla ladanneeksi koneelle sitkeän viruksen. Olen (turhankin) huoleton lataamaan netistä ilmaisohjelmia, ja näin se sitten kostautui. Viimeisen puolitoista tuntia vietin siis yrittäen siivota virusta koneelta, ja luulen että onnistuin… Ehkä vähän kohtuuton vaiva neljän minuutin videon vuoksi :D Alku aina hankalaa.

-Marianna

6 kommenttia artikkeliin ”Cherry Vloggaa

 1. Mulla tämä video näkyi ja kuului myös chromella ihan mainiosti. Ihan hauska juttu, kyllä tämmöstä jutteluvideoo on mukava kattella ja kuunnella. Ja saatiin se muuttokuormakin lopuksi kunnialla sinne minne kuuluukin kaikkien erilaisten vaiheiden kautta :D

  Tykkää

 2. Mulla ei toiminu äänet Chromella, mutta sitten T avas mulle jonku incognito-ikkunan, ni sen kautta kuulu! Nii ja Firefoxilla kuulu kyllä heti :) Ja kyllä nää videopostaukset on hauskoja, mä en vaan kestäis kuvata itteeni, oman äänensä kuuleminen nauhotettuna on jotain niin hirveetä!:P Vaikka toisten äänissä ei oo muka mitään kummallista :P

  Tykkää

  • Joo jotain mätää tässä äänihommassa on, mutta jos kaikki on tähän mennessä jotenkin saanu ne äänet toimimaan niin olkoot noin :)
   Tätä oli oikeesti tosi hauskaa tehdä, mua alko välillä ihan naurattaaki ja sit ku kauhee kohina kuuluu ku siirrän kameraa :D Mä oikein yllätyin että miltä mun ääni tässä kuulostaa! Yleensä jossain videoillakin se on ollu semmonen jotenki matala, mutta tässä kuulosti ainakin omasta mielestä aika normaalilta ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s