Kesäpuuhailua

Vielä viisi aamua (vaikka kuka niitä laskee) töitä, sitten koittaa vihdoin ja viimein kauan odotettu kesäloma! :) Vaikka loma on vasta tulossa, niin fiilikseni sen suhteen ovat jo aivan katossa. Ehkä ei olekaan kyse määränpäästä, vaan matkasta..? Kuten kaikki tietävät, niin kesä on ollut ennätyslämmin ja erityisesti tänä kesänä on tuntunut siltä, että on todella tullut nautittua kesästä ja ulkona olosta helteillä. Olen ollut jopa rannalla useita kertoja tänä kesänä(!), vaikka aina paasaan sitä kuinka en ole biitsi- enkä auringonottoihminen. Aurinkoa en erityisesti ole palvonut mutta uinut olen kyllä ja lisäksi muuten vaan köllötellyt biitsillä viltin päällä (lue: syönyt eväitä). Onneksi ystäväni Outi on saanut vähän tartutettua biitsikärpästä minuunkin ja niin Nokian kuin Tampereenkin rantoja on katsastettu. Vatsatautia en ole uhmaamisesta huolimatta saanut, vaikka olen kyllä sitä mieltä että tämä uimavesien aiheuttama epidemia taitaa olla uutisankka..

Ihan yksin ei ole tarvinnut uiskennella, ihana Kamsu oli minulla taas hoidossa torstaina ja kävimme rannalla uimassa ja lapioimassa hiekkaa :) Eipä tullut mahatautia tälle pikku uimarillekaan, vaikka muutaman kerran hupelsi itsensä naama edellä järveen. Vaan ei osaa raukka vielä uida, voi höpsöä ♥

 

DSC_3019

Oli miten oli, niin muutamaan päivään en pääse uimaan koska olen telonut sormeni. Olimme lähdössä perjantaina töiden jälkeen landelle ja pakkasin siinä pienessä kiireessä tavaroitani kassiin. Ropusin vessan lattialla meikkipussistani jotain, kun tökkäsin sormeni pussukassa ilman suojaa olleeseen ladyshaveriin eli partaterään, ja sain oikean käden etusormeen komean palkeenkielen! Ärsytti ihan hirveästi, ja pitikin vielä tulla oikeaan käteen ja etusormeen! Oikeastaan mikä tahansa sormi olisi ollut parempi. No vähän harkitsin että pitäisikö tätä käydä jollekin näyttämässä mutta pienen pohdinnän jälkeen päätin, että perjantai-iltapäivä kesäsulkujen aikaan helteisenä heinäkuun päivänä ei ole ideaali aika lähteä näyttämään laastarilla hoidettavaa sormea Acutaan. Kiristimme siis sormen kunnon pakettiin mieheni kanssa ja sitten lähdimme ajelemaan landelle. Vaihtelin kiristyksiä ja laastareita viikonlopun ajan, ilmakylpyäkin annoin ja nyt sormi näyttää jo ihan kohtuulliselta. Eri asia on, mitä se työnteosta tykkää, tuo oikean etusormen sormenpää on minulla aina kaikkein kovimmalla paineella ja rasituksella. Huomennapa tuon näkee.

Viikonloppu meni maalla mukavasti ja hyvin rentouttavasti, lueskelin kirjoja mieheni pakertaessa tämänhetkisen projektinsa eli jääkiekkomaskin maalauksen kanssa. Olemme siinä suhteessa samanlaisia, että molemmilla pitää olla aina joku projekti, mutta minulla nuo päämäärät ja projektit eivät useinkaan ole ihan noin käsinkosketeltavia kuin miehellä. Hänellä on yleensä joku rakennus- tai remonttijuttu työn alla, minä taas suunnittelen häitämme, syksyn työkuvioita ja partiojuttuja. Jääkiekkokausihan siis alkaa jo kahden viikon päästä ja siksi tuon maskin maalaamisessa on nyt hirmuinen hönkä päällä. Teos on kyllä ihan älyttömän hieno, katsotaan jos saan julkaisuluvan laittaa kuvia jossain vaiheessa tänne blogiinikin! ;) Kirjojen lueskelun ohella olen saanut kandiakin edistettyä ihan mukavan kokoisilla askelilla, huoh! Ehkä tästä joskus vielä tutkinto saadaan kasaan.. En ole edes uskaltanut soittaa parilleni koko kesänä. Ehkä elokuun lopussa sitten :D

Vaikka Tampereella on jos jonkinmoista festaria näin kesällä lähes joka viikonloppu, niin en ole osallistunut niistä juuri mihinkään. Terassilla olen kyllä käynyt ja viimeksi viime viikolla, kun oli kukkaisviikot, lasketaanko jos joi mansikkadrinkkiä kukkaisviikkojen aikaan melko lähellä Keskustoria? :D Olimme menneellä viikolla terdellä mieheni ja kahden veljeni kanssa, ja eilen karautimme mieheni isän luota pyörillä kotinurkkiemme uuteen baariin, jonka ovat avanneet meidän ikäiset tuttumme. Oli aika teini fiilis kun pyöräilimme pienessä kesänosteessa sitten takaisinkin puolenyön jälkeen, ja katulamppujen valaisema tie loppui puolessa välissä matkaa! Olipa seikkailun makua :)

Alla olevat kuvat kuitenkin vielä Tampereelta, Kustaan terdeltä jossa siis velipoikieni kanssa kävimme.

DSC_3012 DSC_3013 DSC_3014

Kävin muuten kampaajalla torstaina ja leikkautin ah-niin-kaivatun otsiksen takaisin. Vaihdoin kampaajaa reilun vuoden käyttämästäni toiseen, jonka luona olen vuosia vuosia sitten käynyt. HairHouse Lumon Jaana napsi tämän otsiksen minulle ja vieläpä kohtuuhintaan :) Haluaisin ehkä värjätäkin hiukseni, mutta en vain osaa päättää että miten.. Ehdotuksia? Tästä otsiksesta tuli ehkä hintsusti liiankin lyhyt, mutta parin viikon päästä se on jo ihan sopiva ja sellainen kuin ajattelinkin :)

WP

Huohaa, nyt nukkumaan. Viisi aamua. Viisi…

-Marianna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s