Ny alakaa

Huh, vähän jännittää. Blogin ulkoasu ja tekniikka ovat nyt vihdoin viikkojen hienosäädön jälkeen valmiit. Aion huomenna julkaista blogini ja linkittää sen ensimmäisenä läheisimmille ja aktiivisimmille lukijoilleni. Kääk, mitähän te kaikki tästä oikein tykkäättekään! 

Vanha blogini tulee jäämään pian historiaan, aion sulkea sen kokonaan nähtäviltä jossain vaiheessa lähiaikoina. Oikomispostaukset siirrän ylärivissä näkyvän oikomishoito– välilehden alle. Jos joku kaipaa vanhasta blogistani jotain postausta tai juttua, voi ottaa suoraan minuun yhteyttä esim. sähköpostilla niin kaivelen kyllä arkistoja. 

Vaihdoin Bloggerista (vanha blogini) WordPressiin sekä vaihtelun että laadun vuoksi. WordPress on mielestäni monipuolisempi ja edistyneempi blogipohja, ominaisuuksia ja muokkausmahdollisuuksia on paljon enemmän ja lisäksi ulkoasu on mielestäni vähän ”hienostuneempi” kuin Bloggerissa, ainakin oman blogini kohdalla koen nyt näin. Aika lyhyt tuttavuus minulla ja WP:lla toistaiseksi on mutta suhteemme on alkanut ihan kivasti :D Olen jopa oppinut hieman CSS-koodausta tässä matkan varrella! Se onkin maailma johon jo pitkään olen halunnut tutustua enemmän, ja nyt sekin on mahdollista. 

Sivupalkin Widgetit eivät vielä Blogilistan ja Bloglovinin kohdalla johda kuin palvelujen etusivulle, koska en ole vielä ehtinyt listautumaan niihin. Lisäsin kuitenki kuvakkeet jo, koska en halunnut julkaista blogia keskeneräisen näköisenä. Tässä tämä nyt on, minun dataustyöni hedelmä, huh kuinka jännittävää! Kommentoittehan runsaasti ja erityisesti rakentavat palautteet ulkoasusta ja toimivuudesta otan ilolla vastaan :) 

p.s. luettehan myös ihka ekan postauksen, jossa kerron kantani blogiminäni yksityisyyteen.

-Marianna

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Ny alakaa

    • Kiitos! Hyvä kun ei heti tuu kauheeta ryöpytystä että joku olis huonosti :D Ja valokuvaajana toimi tosiaan Sofia, tuli kyllä hyvää matskua noita bannereita varten vaikka oli kyllä aivan kamalaa poseerata mallina.. ;)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s